Lanseta Carp Hunter Plus Feeder, m, g, 3+2buc.Daiwa N Zon S Distance Feeder m g

Lanseta Carp Hunter Plus Feeder, m, g, 3+2buc.Daiwa N Zon S Distance Feeder m g

Looking for:

Lanseta carp hunter feeder 3 60m free 













































     


Lanseta carp hunter feeder 3 60m free



 

Fiecare detaliu de construc? Grafitul de construc? Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs. Referinta Adauga in cos. Descriere Detalii produs Reviews 0 Pozi? Caracteristici: Lungime - 3. Lungime 3. No reviews. Write review.

Fire stationar. Noutatea in materie de fire a firmei Energofish consta in firele Excalibur Carp. Aceste fire de ultima generatie sunt special destinate pescuitului la crap. Mulinete crap. Mulineta Hiper Carp RD este o mulineta idelaa pentru pescuitul la crap si stationar fiind dotata cu un tambur di aluminiu si dispunand de 4 rulmenti foarte bine pozitionati. Nada Green 2. Sepci Caciuli si Cagule.

Palarie Baracuda M1 este o palarie subtire cu plasa anti-tantar de culoare verde camuflaj, confectionata din bumbac. Caracteristici: Culoare: verde camuflaj Material: bumbac. Mulineta Lineaeffe Free Carp 60 este extrem de apreciata de pescarii incepatori care isi doresc o mulineta sigura si puternica la un pret avantajos.

Accesorii feeder. Cu ajutorul spinului de momeala puteti atasa intr-o clipa aproape orice momeala, nu veti mai avea nevoie de burghiu, de croseta, sau opritoare speciale.

Bait Sting-ul a fost dezvoltat prinderea momelilor moi in monturile cu fir de par. Nada Brown 2. Gama de nade 2. Datorita fainurilor proteice premium ce sunt introduse in compozitia mixturii,cat si a celor solubile,se creeaza un nor cu o atractie O mulineta destinata pescuitului la crap cu sistem de oscilatie Worm Shaft ce vine echipata cu 2 tamburi longcast metalici de marimi diferite si Stoc epuizat. Montura Feeder cu Antirasucitor - cantitate: 1 buc.

Produs disponibil cu alte optiuni. Accesorii monturi crap. Opritoare din plastic pentru boilies. Un set contine 2 palete de opritoare de diverse marimi. Optica vanatoare. Arme Airsoft. Accesorii Vanatoare Tinte talere si markere. Chematori si Arome. Accesorii intretinere. Accesorii arme. Articole Animale.

Cadouri si Ceasuri. Diverse vanatoare. Genti Huse si Borsete. Munitie si Capsule Airsoft. Lansete crap. Fire crap. Nadire si Marcare. Diverse crap. Avertizori si semnalizatori. Lansete rapitori. Mulinete rapitori. Carlige jig si ancore. Fire rapitori. Plastice moi. Diverse rapitori. Lansete feeder. Mulinete feeder. Fire feeder. Vergi si Undite. Lansete stationar.

Accesorii stationar. Mulinete stationar. Linii plute si monturi. Arome si aditivi. Boilies dip si pasta. Mixuri si Seminte. Momeli artificiale. Momeala vie. Corturi si umbrele. Paturi si scaune. Saci de dormit. Diverse camping. Aragazuri si incalzitoare. Lanterne si baterii. Articole sportive - in aer liber. Ciorapi si parazapezi.

Cizme si Waders. Costume si Pelerine. Geci si Jachete. Veste si tricouri. Hanorace si pulovere. Diverse accesorii. Genti si borsete. Huse bete si mulinete. Portofele si penare. Galeti si bac-uri nada. Teci si Accesorii. Save products on your wishlist to buy them later or share with your friends. Ai uitat parola? Conecteaza-te cu Facebook.

Nu aveti cont?

   

 

Carp Zoom Entrant MH-X Feeder m g



    Hi there! No qmk.


Comments

Popular posts from this blog

Microsoft teams free sign up download

- Microsoft outlook 2016 dark theme free

Xero + Wavebox - Desktop App for multiple Xero